Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Klimaflop

Klimaflop

19. december 2009 · by Jesper · Diverse
Klimaflop

klimatop

COP 15 er slut.
Vi må vist sætte vores lid til, at videnskaben tager fejl.

klimaaftale klimaaktivister klimaambassadører klimaangivelser klimaarbejdet klimaarrangement klimaaspekter klimaasyl klimaavis klimababy klimabarometer klimabeat klimabegivenheder klimabehandling klimabekymring klimabevægelsen klimabil klimabilleder klimablaffere klimabloggen klimabombe klimaborger klimabudskaber klimabundmøde klimabussen klimaby klimabyggeri klimabøger klimabøller klimabørn klimabøsse klimacafé klimacamp09 klimacases klimacenter klimachokoladekage klimacoach klimacomputer klima-Connie klimacontainer klimadage klimadagsordenen klimadans klimadebatten klimadebattør klimademo klimademonstration klimadepression klimadigte klima-DM klimadrøm klimadukse klimadyr klimaeksperter klimaekspressen klimaelev klimaengageret klimaetik klimafanatikere klimafest klimafestival klimafilm klimaflag klimaflygtninge klimafolk klimaforandringer klimaforandringsproblematikken klimaforbedringer klimafordele klimaforhandler klimaforhandlingerne klimaforpligtelser klimaforskning klimaforum klimaforum09 klimafremtid klimafyrtårn klimagrøn klimaguide klimagæster klimahelt klimahistorien klimahjulet klimaholdet klimaindikatorer klimaindsats klimaindvandrere klimaingeniør klimajob klimajoke klimajournalister klimajournalistik klimajul klimakaffe klimakalender klimakamp klimakaravanen klimakarma klimakarneval klimakatastrofe klimakiwi klimaklasse klimaklokker klimaklovn klimakogebog klimakommissionen klimakommune klimakommunikation klimakoncert klimakonference klimakongres klimakonsekvens klimakonsortiet klimakonventionen klimakreditter klimakrig klimakriminalitet klimakrisen klimakvinder klimakøbenhavner klimakøkken klimaledelse klimalektor klimalovgivning klimalys klimalærer klimaløfte klimaløgnen klimalømler klimaløsninger klimamad klimamand klimamarch klimamaskinen klimamel klimamenuer klimamesse klimaminister klimaministerium klimamodeller klimamodellering klimamysteriet klimamærke klimamæssige klimamøbel klimamøde klimamål klimamåling klimanyheder klimanægtermøde klimanørd klimaogenergiguiden.dk klimaogmiljoe.dk klimaområdet klimaopgaver klimaoptimist klimaopvarmning klimaord klimaordbog klimaordfører klimaorganisationer klimaovervågning klimapakke klimapanel klimapenge klimapessimist klimapoliti klimapolitik klimapolitisk klimaportal klimaproblematikken klimaproblemer klimapræsident klimapyramiden klimaquiz klimaramme klimarapport klimaredaktør klimaregningen klimaregnskab klimarigtigt klimaringning klimaråd klimasagen klimasangen klimasatire klimasatsning klimasekretariatet klimaseminar klimasensitivitet klimasite klimaskandale klimaskat klimaskeptikere klimaskift klimaskoler klimasommerskole klimaspillet klimasporene klimaspørgsmålet klimastafet klimastandarder klimastrategi klimastudie klimastyregruppen klimasvin klimasvindel klimasvingninger klimasystem klimatelefon klimatendenser klimatilpasning klimatog klimatopmøde klimatosser klimatrommer klimatruslen klimauddannelser klimaudfordringen klimaudstilling klimaudvikling klimauge klimaundersøgelse klimaundervisning klimaupdate klimaur klimavej klimavenlige klimavenligt klimaveteran klimavold klimavåben klimazone klimaændringer klimaøkonom klimaøkonomi klimaår

Det blev bare ved snakken.

3 Responses to “Klimaflop”

 1. Hej Jesper.

  Var dette en post for at få mange hits på bloggen? :) Det må have genereret lidt trafik. :)

  -Jesper..

  • He – he, ja det kunne man jo godt tro, men det var nu ikke hensigten. Teksten er såmænd bare sakset fra Informations netavis og jeg synes det var sjovt med de mange nye klimaord der er kommet i det danske sprog. Det har nu faktisk, indtil videre, kun givet ét hit og det var faktisk en søgning på Klimaflop, der ikke er at finde i teksten.

 2. Okay! Det finder jeg overraskende.. Jeg håber ikke det viser os danskeres interesse for klima.. :)
  Håber du havde en god weekend.
  -Jesper

Skriv et svar