Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Byliv

Byliv

1. december 2009 · by Jesper · Fototur, Konkurrence
Byliv

top

Da jeg her for nogle uger siden tog til Århus for, at fange motiver velegnede til snyde miniature billeder, da havde jeg også et andet emne på dagsordenen. Temaet for Fotozites månedskonkurrence var “Byliv” og da ordet “liv” indgår i emnet er det jo nok ikke lige Hundslund eller Odder der er de mest oplagte steder, at finde sit motiv.

Banegården
Koncentrationslomme.

Regulering
Regulering.

Jeg tog mange forskellige slags billeder og kunne se da jeg sad og gennemgik billederne, at jeg i høj grad havde fokuseret på de ting jeg ikke bryder mig om ved byen. De alt for mange mennesker, affaldet, larmen, trafikken, ensomheden, travlheden, staklerne og alt det andet. De fleste billeder var ikke særlig interessante, men dette 1/25 sekund fra banegården synes jeg er blevet super godt. ↓


Byliv.

Hvem vandt så?
Tja, med 6 deltagende billeder og sølle 11 stemmeafgivelser føles det jo lidt som en tynd kop te. Man kan vel nærmest sige at fotozite.dk tabte. Men, jeg fik 7 af de 11 afgivne stemmer så uanset den ringe opbakning, må det vist siges, at være meget godt gået.

4 Responses to “Byliv”

 1. TILLYKKE!! :-)
  Det er osse et KANON billede du har taget. Det kunne jeg f.eks godt finde på at hænge op på min væg.

  Jeg fornemmer at der er meget stille på “zite” Heller ingen årbog??
  Det er synd.

  Hilsen
  Theo

  • Hej og tak Theo.

   Ja, der er ikke meget dynamik i FZ for tiden. Jeg er spændt på hvor mange der betaler kontigent for det kommende år. Måske er vi reduceret til 10-12 medlemmer efter årsskiftet :(

   Der var kun 11 der tilmeldte sig årbogen og vi skulle være 20 for at økonomien hang sammen, så nej – der bliver desværre ingen årbog i år.

   Det er synd og skam for konceptet bag FZ er jo egentlig godt nok, og med bare en ganske lille indsats fra hvert enkelt medlem kunne det se helt anderledes ud.

Skriv et svar