Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Toys

Toys

1. november 2009 · by Jesper · Diverse

top

Jeg kiggede forbi Elgaards blog i dag, hvor han henviste til en side om tilt/shift fotografering. Der var også lidt beskrivelser om hvordan man kan efterligne effekten i PhotoShop. Der skal lidt øvelse til, men det er sjovt at lege med.

Toys
Toys.

8 Responses to “Toys”

 1. Muuuuh!! :)
  Det har du lavet rigtig fint, synes jeg!
  -Jesper

  • Tak Jesper – og tak for at vise vejen derhen …
   Jeg synes nu muuhligvis at jeg har overdrevet effekterne. Tror det ville være bedre hvis jeg ikke havde lavet farverne så grumsede. Jeg kan forestille mig, at miniature fornemmelsen vil være større hvis man lavede farverne helt rene, sådan lidt tegneserieagtige. Det må jeg prøve en anden gang.
   Jeg har tænkt lidt over, hvor mon man kan placere sig for, at få nogle gode billeder der er velegnede til denne effekt. Balkonen i Musikhuset, Scandinavian Center, Rådhustårnet (er desværre lukket for sæsonen) og hvad med Domkirken. Kan man fotografere ned på Store Torv der oppe fra?

 2. Hej Jesper
  Du er sgu bare go´! Du formår altid at få gode resultater ud af det du viser frem.
  Respekt

 3. Jeg tænker på gamle kataloger fra modeltog, når jeg ser disse billeder. Der er mange steder i Århus der vil være fedt her. Baneterrænet fra Ringgadebroen, eller Frederiks Allé ind mod Bruuns Galleri. Store Torv må være helt genialt. Domkirken og Århus Teater. Men også et kig igennem en af de mindre gader. Mejlgade, Skolegade. Og hvad med Åboulevarden? :)
  Jeg ved ikke om der er et udsigtspunkt i Domkirken. Det kunne være fedt.
  -Jesper

Skriv et svar