Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Baghaven

Baghaven

12. oktober 2009 · by Jesper · Fototur

svamp_top

Vi bor lige på kanten af et 2100 hektar stort fredet område. Det er et meget naturskønt og afvekslende landskab på nordsiden af Horsens Fjord, der er dannet under den sidste istid. Selvom vi har boet her i 4 års tid er der mange steder vi endnu ikke har været.

Udsigt fra Traphøj (med 85 mm)
U
dsigt fra Traphøj. (med 85 mm).

I går, søndag, tog vi en ordentlig stroppetur i området Sondrup Plantage og Uldrup Bakker. Et flot og kuperet terræn med meget varieret vegetation. Jeg havde kun taget 85’eren med men næste gang bliver jeg vist også nødt til at medbringe en vidvinkel.

_MG_4675-Edit
Fine små klokkeblomster.

_MG_4689-Edit
Kryb.

_MG_4681-Edit
Svampe.

Skriv et svar