Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Aminus3

Aminus3

7. oktober 2009 · by Jesper · Diverse

top

Gårdsdagens skulderklap fra administratorerne på Aminus3 kom som noget af en overraskelse. Jeg var ikke engang klar over, at der blev kåret et dagens billede derinde.

The Aminus3 Spotlight attempts to highlight the interesting and extraordinary photos that are posted by Aminus3 community members. Each day, Aminus3 staff will select 1 or 2 images they found to be impressive enough to bring to the attention of the everyone on Aminus3.

Aminus3 er et fotoblog community, hvor fotografer fra det meste af verden fotoblogger. Der er billeder fra Iran, Japan, Rumænien, Kina, Indien og mange andre ”eksotiske” steder. Det er interessant og inspirerende med billeder fra hele verden og jeg kender ikke rigtig andre fotosider med så stor motivspredning.

Spotlightet gav en god omgang motivation, både for at tage billeder og for, at redigere dem lidt alternativt. I dag var vejret dejligt da jeg kom hjem, så jeg smuttede lige i skoven for at teste lidt mere på den nye 85 mm.

85 mm, f/2.2, 1/80 sek, ISO 100.

85 mm, f/2.2, 1/80 sek, ISO 100.

Skriv et svar