Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Koldt

Koldt

10. august 2009 · by Jesper · Diverse

IMG_0174

I går da jeg sad og følte mig som en mørkt ristet kaffebønne og lavede billedet med broen, sad jeg også og legede lidt med dette billede fra Horsens Fjord. Jeg blev ikke tilfreds med det i går, men i dag synes jeg det er rigtig godt. Mærkeligt. Det ser i hvert fald en anelse køligt ud – faktisk ret cool :)

IMG_0779

6 Responses to “Koldt”

 1. Hej Jesper
  Det er da et fedt billede du har gang i der :-)
  Comp er fin. Øjet vandrer stille og roligt rundt i billedet og det bløde look er rigtig flot, synes jeg.

  Farverne i himlen er jeg derimod ikke så vild med. På min computer ser det ud som om der er blåt i i skyerne. Især i den øvre mørke venstre del.
  Det synes jeg er synd. Jeg så det helst HELT sort/hvidt.
  Måske ville jeg også forsøge at lysne den øverste del af træstammen, så den træder frem fra den mørkere himmel.

  Det var så MINE 5 cent eller penny eller………….. :-)

 2. Hmm Theo. Det ikke bare ser ud som om der er blåt. Der ER blåt. Rimelig meget endda. Det var køligheden jeg arbejdede med og den forsvinder hvis jeg lavede den til s/h, så den bliver der ikke rykket ved. :)

  Jeg har prøvet at lysne trætoppen/grenene men det synes jeg ikke rigtig fungerer. Træet kommer ligesom meget mere i forgrund, bliver mere to-dimensionel og leder blikket den forkerte vej ud i billedet.

  Jeg kunne måske godt give den øverste del af stammen en anelse mere lys op til grenen i venstre side og lysne stenene i højre forgrund lidt. Det ser jeg på en anden dag.

 3. Fedt! :) Rigtigt fedt!

  Har du taget kaffebønnerne også? Det er microstock-materiale! :)

  -Jesper

  • Hej Jesper.
   Tak skal du have. Ja kaffebønnerne er også mit. Det er faktisk et af de allerførste billeder jeg overhovedet har taget. Nærmere bestemt mit billede nr. 174 med spejlrefleks.
   Der er vel en lille microstocker gemt i os alle :)

   • Fedt. :) Det er lidt vildt du kan sige hvad nummer det er. Og du mener spejlrefleks, og ikke digital spejlrefleks?

    Min lille microstocker er vist ikke gemt længere. :)

    -Jesper

    • Ja, man må vist sige, at du er sprunget helt ud :)

     Nu er det jo ikke sådan, at jeg sætter et lille kryds hver gang jeg har taget et billede. Kameraet nummerer jo fortløbende, så det er bare at aflæse filnavnet.

     Jeg mener alle mulige former for spejlrefleks ;) Jeg startede med at fotografere for knapt to år siden. Først med Canon 400D, nu med 40D. Før det, har jeg vel taget et par 100 billeder med et pocketcam. Alt i alt har jeg vel taget en mængde billeder nogenlunde svarende til, hvad du tager på 14 dage :)

Skriv et svar