Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Tørslev træffet

Tørslev træffet

20. juli 2009 · by Jesper · Diverse, Modelfoto

Tørslev_top

Billederne fra FotoZites forårstræf i Tørslev er endelig blevet færdige. Det har taget meget lang tid.  Jeg ville vente til jeg fik min nye computer og derefter skulle jeg lige sætte mig ind i Lightroom og få lidt rutine i, at redigere billeder med programmet. Og så har der været alle mulige andre ting. Ferie for eksempel :)

Jeg har ikke nogen egentlig gennemgående stil eller rød tråd i fremkaldelserne, men har mere taget udgangspunkt i hvert enkelt billedes udtryk og arbejdet ud fra det. De er alle klargjort udelukkende i Lightroom.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

2 Responses to “Tørslev træffet”

 1. Hej Jesper
  Nu er jeg ikke så meget til modelbilleder.
  Men det er HELT KLART et par dejlige piger. Meget smukke og sensuelle og det er jo heller ikke at kimse af :-)

  Jeg kan rigtig godt li´ billede 2 fordi pigen kigger ud af billedet mod……. ja mod hvad???
  Og portratten (billede 12) er bare lækkert. Dejligt lys og super intenst blik fra den lækre pige.

  Billede 16 er osse godt. Kan godt li´ at hun kigger ud af billedet. Det giver mig en historie at “brygge på”
  14 er også fint. Meget intenst med en “Sanne Salamonsen-agtig” kraft.

  Jeg synes at du har gjort et fint redigeringsarbejde, med forskellig farveholdning og blød baggrund osv.
  Ordentligt og gennemført. Som du altid er.

 2. Mange tak Theo. Du giver ved dørene – det er rart.

  Jeg er heller ikke selv til modelbilleder, men det har nu været ganske lærerigt og i grunden meget svært. På den slags billeder jeg normalt tager, er det rimeligt til at “tegne” lys og skygge efterfølgende og bortklone uheldige områder, men det går sgu ikke rigtigt på hudtoner synes jeg.

  Jeg er nu blevet rigtig tilfreds med billederne og det håber jeg også pigerne bliver.

Skriv et svar