Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Home – Sweet home

Home – Sweet home

13. juli 2009 · by Jesper · Diverse, Fototur

ferie_top1

At være på telttur er dejligt. Man er tæt på naturen, falder i søvn til naturens lyde, vågner til fuglesang, laver mad på Trangia, henter vand i dunke, lever primitivt i langsomt tempo og med beskedne bekvemmeligheder. Men det er godt nok skønt at komme hjem igen. Ingen køleboks, ingen lynlåse, ingen akavede stillinger, ingen sand på gulvet, masser af bekvemmeligheder og ikke mindst, sin gode seng.

Jeg har siddet og kigget høsten af billeder igennem og det er ikke blevet til så meget. Der er jo allerede nogle stykker på hver af de forrige indlæg, men hér kommer lige en lidt blandet landhandel.

Bryggerimuseum

Bryggerimuseum

Hammer

Hammer

Brændingen

Brændingen

Stranden

Stranden

Emballage

Emballage

2 Responses to “Home – Sweet home”

 1. Anne Noller Nygaard 21. juli 2009 at 17:40

  Kære Jesper
  Sikke nogen seje billeder du går og leger med… og en fin blog for nørdder og ikke nørder…Du må da vist en tur op til Hygum Kunstmuseum ud mod Harboøre, hvor der denne sommer går to rødmalede får rundt i bakkerne som markører af et “landskab i bevægelse”!
  Hvis det flasker sig, kommer vi forbi Hundslund i næste uge en eftermiddag. Kh Anne og co i Fjaltring

  • Tak skal du have, Anne. :)
   Røde får??? Ja det lyder spændende. Det må der kunne laves spændende billeder ud af.
   I er altid hjerteligt velkomne hér i træskuret. Jeg starter desværre på arbejdet igen på mandag så jeg er nok ikke lige det friskeste af det friske.

Skriv et svar