Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Lightroom

Lightroom

29. juni 2009 · by Jesper · Diverse

lightroom_top1

Jeg kæmper stadig med at få kalibreret min skærm ordentligt, men jeg er gået i gang med at redigere modelbillederne fra FotoZites forårstræf. Det går rigtig meget langsomt, for jeg kommer hele tiden til at sidde og nørde i Lightroom. Det er fantastisk som man kan sidde og volde et billede frem og tilbage, skyde sliderne helt til yderpunkterne og lave de mest vanvittige indstillinger, altsammen uden at ødelægge originalfilen og uden at fylde harddisken op med pladskrævende .tif versioner. Man bruger såkaldte virtuelle kopier, og så fylder hver version ikke mere end den ganske lille .xmp indstillingsfil. Smart!

Jeg burde lave fremkaldelser som nedenstående Version 1 men det ender hele tiden med at jeg sidder og laver indstillinger ala Version 2. Det er meget sjovere, men så får modellerne jo aldrig deres billeder.

Pernille Reibech. Version 1

Pernille Reibech. Version 1

Pernille Reibech. Version 2

Pernille Reibech. Version 2

Skriv et svar