Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Finn

Finn

30. juni 2009 · by Jesper · Diverse

finn_top

Hov – så gik jeg i nørdmode igen. Denne gang gik det ud over Finn. Jeg kom til at overgeare et bilede af Finn, taget på forårstræffet med fotozite.dk. Jeg synes det er blevet ret godt. Der er lidt Dragan effekt over det – men uden alle Photoshop lagene og maskerne. Det meste er lavet i Lightroom. Jeg har dog haft det en tur i Photoshop for at klone en lang tydelig kant væk. Lightroom er ganske udmærket til spotkloning, men større områder er meget nemmere at ordne i Photoshop.

Finn Kjeldsen efter.

Finn Kjeldsen

Og tak Finn, for at give lov til at publicere billedet.

Finn fremtryller i øvrigt nogle ganske fantastiske værker. Han bruger blandt andet tudse gamle analoge kameraer og kombinerer ofte med at skyde digitalt gennem søgeren på f.eks. et gammelt Kodak Starflex. Det giver et helt unikt udtryk og sammen med et rigtig godt ”billedblik” nogle meget seværdige billeder. Tjek dem ud her.

2 Responses to “Finn”

 1. Det er da blevet til et rigtig godt portræt Jesper.
  Super dejlig farveholdning (det du kalder overgearet????)og skarpt de rigtige steder.
  Men hans udtryk er det der gør billedet til et rigtig godt billede i mine øjne.

  S/H ????

  Hilsen
  Theo

 2. Hej Theo, og tak – jeg synes nemlig også det er blevet et rigtig godt billede.
  Det ser måske ikke så overgearet ud når det står alene, men i forhold til originalen er der virkelig trukket kontrast frem.
  Det er ikke en decideret S/H konvertering og der skulle også gerne være lidt rød i toningen, bl.a. på læberne og lidt grøn på frakkekraven.

Skriv et svar