Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Tidsfordriv

Tidsfordriv

9. maj 2009 · by Jesper · Diverse, Fototur

sav_top

Jeg har været på en lille tur i dag. Marianne knokler med sin bachelor og det var for blæsende til at nusse rundt i haven, så jeg kiggede i Horsens-kalenderen og så, at der er ”Åbne danske mesterskaber i motorsavskunst” på Dyrskuepladsen.

Egern

Egern. 1 times konkurrence.

Der står omkring 15 personer med et hav af motorsave i et frygteligt spektakel og saver løs på nogle træstammer. Det er de ret gode til. De har så vidt jeg kan regne ud, 3 dage til at lave én stor skulptur som er selve mesterskabskonkurrencen. Ind i mellem er der mindre konkurrencer hvor de skal lave en skulptur på en time. De bortauktioneres bagefter til publikum og gik for omkring 500,- kr. stykket.

Motorsavskunst

Motorsavskunst

Ør i hovedet og med savsmuldssmag i munden, kørte jeg hjemad efter halvanden times tid, uden at have fået nogle gode billeder. Det er ikke så nemt at få gode skud blandt afskærmning, publikum, biler og ragelse og tillige af folk der bevæger sig hele tiden.

På vejen hjem holdt jeg lige ind ved en rapsmark for at få lidt af de obligatoriske rapsbilleder.

Gult i gult.

Raps i sol og skygge.

Raps i sol og skygge.

Rapsen ved Åkær.

Skriv et svar