Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Nye objektiver?

Nye objektiver?

10. marts 2009 · by Jesper · Grej

obj_banner

For pokker hvor er det bare svært. Jeg har længe søgt efter et nyt walk-around objektiv. Jeg har egentlig været ganske tilfreds med mit Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO, men efter at Marianne har overtaget mit EOS 400D, mangler vi et objektiv i den størrelse. Det er meget alsidigt og helt klart det jeg har brugt mest. De andre objektiver, kan vi sagtens deles om, men lige netop dette er så alsidigt, at det vil være rart hvis vi har et hver.

Skal jeg købe et magen til – naa – det er for kedeligt! Skal det så være et Tamron 17-50mm f/2.8, et Canon EF 17-40mm f/4L eller måske i stedet 3 primes som f.eks. Canon EF 28mm f/1.8, Canon EF 50mm f/1.4 og Canon EF 85mm f/1.8??? Eller skal jeg gå efter et Canon EF 24-70mm f/2.8L. Det sidste synes jeg er for dyrt. Dog ikke dyrere end de 3 primes til sammen. Men de kan jo strækkes over en længere indkøbsperiode. Og den der 50mm f/1.4 vil jeg jo gerne have under alle omstændigheder. Til gengæld kan jeg ikke finde noget omkring de 28mm der får gode anmeldelser med mindre de koster omkring 10.000,- kr. Bum-bum-bum … jeg ved ik’ det!

Hvorfor samler jeg ikke bare på frimærker?

4 Responses to “Nye objektiver?”

 1. Vuud Jesper!
  Nå, men det gør du så bare ikke! Og tak for det. Frimærker KAN selvfølgelig have smukke og overraskende motiver, men der er ikke meget plads til selv at skabe noget. Og det er jo det, du ka li. :-)

  Marianne

  • He-he, tak min kære frue.
   Så vil det jo nok glæde dig, at jeg skal til Århus i eftermiddag og hente en Canon EF 17-40mm f/4L jeg har købt brugt. :)

 2. Lars (ISO8000) 25. juni 2010 at 09:04

  Ka´ se dette opslag har et par måneder på bagen. Vil dog blot nævne, at mit Tamron 17-50/2.8 er et skønt “walk-around” optik – kan anbefales!

  Gode hilsner
  Lars

Skriv et svar