Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Lidt rundt i Horsens

Lidt rundt i Horsens

19. marts 2009 · by Jesper · Fototur, Grej

sky_banner

Jeg har jo stadig ferie og igen i dag, var vejret rigtig dejligt. Jeg skulle hente Marianne ved toget i Horsens og benyttede lejligheden til at køre derind nogle timer inden ankomst. Med i bagagen var i dag, kun mit EOS 40D samt mit nye Canon EF 17-40 mm L, monteret med pol-filter. Filterstørrelsen er 77 mm så den kan dele filtre med min vidvinkel Canon EF-S 10-22 mm. Priserne på filtre taget i betragtning, kan det godt betale sig, at tænke lidt i diameter når man kigger på nye objektiver.

Første stop var lige omkring broen/dæmningen over Stensballe Sundet, hvor jeg fandt en lille jolle gemt i sivene.

Stensballe Sundet

Stensballe Sundet

Derefter kørte jeg op til Kunstmuseet og fotograferede lidt på det gamle vandtårn og amfiscenen, men det kom der ikke rigtig noget spændende ud af. Jeg kørte ned til banegården og gik en tur langs banen. Der er en masse ubenyttede spor hvor der åbenbart engang har været godsterminal og værksteder, men nu står det ubenyttet hen.

No. 27

No. 27

Området er stort men består mest af en masse spor og en masse af disse sporskiftere, så det bliver rimelig hurtigt trivielt. Længere henne er der noget der kunne ligne et tidligere værksted og der var alle ruderne selvfølgelig smadrede, som de jo altid ér, af  én eller anden grund, på den slags forladte steder. Jeg kravlede ind, gennem et hul i en dør, og kiggede lidt rundt. Det var nu ikke så spændende og for nyt til, at der var nogle interessante detaljer. Jeg tog selvklart lidt billeder alligevel.

Forladt værksted

Forladt værksted

Jeg sluttede turen af med lige, at gå en lille tur rundt i Bygholm Park, bag banegården. Den er ikke så spændende på denne tid af året. Anemonerne er ikke sprunget ud endnu, så det er mest bare sumpet græs og bladløse træer, samt en helvedes masse ænder og gæs der skræpper og skider over det hele.

Bygholm Park

Bygholm Park. Lige så kedelig som den ser ud.

Skriv et svar