Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Fiskerihavnen, Århus

Fiskerihavnen, Århus

20. marts 2009 · by Jesper · Fototur

fisk_banner
Så er det sidste feriedag for denne gang. Jeg har snart ferie igen så jeg kan vist ikke rigtig give manglende tid skylden, hvis jeg ikke får taget nogle billeder. Vi har lejet sommerhus i 4 dage ved Skagen og jeg glæder mig til at udforske området deroppe og se en masse Skagensmalerkunst.

Dagens tur var kort. Jeg kørte Marianne til Århus og tog lige en times tid, nede på Fiskerihavnen. Igen i dag, med det nye Canon EF 17-40 mm L, dog uden polfilter da jeg ville prøve ikke at have himmel med denne gang.

Noget af det første man møder når man kommer ind i området er denne bygning. Jeg ved ikke hvad den har været brugt til, men den har sikkert været fin engang.

Indgang/udgang

Indgang/udgang

Jeg har ikke så meget at skrive i dag, så jeg vil lade billederne tale for sig selv. Billederne kan klikkes op i størrelse og man kan bladre ved at bruge pilene nederst i skærmbilledet. Det gælder i øvrigt alle billeder i hele bloggen.

95

Concrete 95

Kaj

Kaj

Fiskekasser

Fiskekasser

Masser af fiskekasser

Masser af fiskekasser

Rust - masser af rust

Rust - masser af rust

3 Responses to “Fiskerihavnen, Århus”

 1. Hej Jesper!
  Rigtig rigtig fin serie. Sig til næste gang du er i Århus, jeg tager gerne en tur med dig. :)
  -Elgaard

  • Hej Jesper – og tak.
   :) Yes, lad os lave en lille tur en dag. Jeg giver lyd næste gang jeg tager til byen for, at luske rundt med kameraet.

 2. Fedt. :)
  Og tak for linkning. Jeg har smidt dig på min blog også.
  -Elgaard

Skriv et svar