Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Fiskeri

Fiskeri

29. marts 2009 · by Jesper · Fototur

flue_banner
Som, jeg må vist hellere sige, tidligere lystfisker, drager jeg en del paralleller mellem, at være på fisketur og være på fototur. Den største forskel, på denne tid af året er, at fotografen kun sjældent kommer hjem med stivfrosne fødder og fingre. Der er selvfølgelig også lige den lille detalje, at fotografen altid kommer hjem med ét eller andet, hvorimod det for lystfiskeren er en sjældenhed. I hvert fald dem jeg kender.

Fællestrækkene er bl.a. planlægningen, forventningen, naturoplevelsen, improviseringen, strabadserne, madpakken og udgifterne. Det er knapt så dyrt, at være lystfisker, men det er ikke gratis. Den største lighed ligger dog i brugen af sanserne. Begge parter er koncentrerede, focuserede, søgende og opmærksomme. På vagt og på jagt.

I dag mødte jeg Jan og Kasper nede ved Sondrup Strand. De havde kolde fødder. Vi kom alle hjem med oplevelsen, men jeg kom også hjem med et par billeder. Og varme tæer.

Jan og Kasper

Sondrup Strand

Kasper

Kasper

Dur ikke, næste.

Dur ikke, næste

Kasper

Skriv et svar