Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Spooky

Spooky

26. februar 2009 · by Jesper · Konkurrence

spooky_banner

Så er det tid for månedskonkurrencen igen på fotozite.dk. Månedens tema, udstukket af Ingvard, er Spooky.

Så skal vi ha’ gang i de mørkeste kroge af den indvendige side af kraniet. Fremvis dit bedste bud på ”Spooky”. Heri indbefattet det overnaturlige, overtroiske, de mørkeste kroge på loftet, de klamme fugtdryppende kældervægge, den spøgelsesraserede kirkegård, de døde husstøvmider under sengen, slagtehallen, kapellet, troldeskoven og mørkets finurligheder. Med andre ord….alt hvad der kan give GYS. Det vil sige alt det naturlige/overnaturlige eventuelt udsat for photoshop, men, men, men kære fotografer, UDEN INDKOPIEREDE FREMMEDELEMENTER.

Jeg har værer syg det sidste stykke tid så for at kunne deltage i konkurrencen har jeg brudt et af mine principper og fundet et skuffebillede frem. Det er taget i december 2008 i den nærliggende skov og fartfølelsen er kommet ved, at jeg zoomede under eksponeringen.

Flugt.

Flugt.

3 Responses to “Spooky”

 1. Hej Jesper

  Brobilledet er et rigtig dejligt billede og der er mange fortolkningsmuligheder.

  Jeg håber det bedste for dig.

  hilsen
  Theo

  • Hej Theo – hvor hyggeligt og en stor tak skal du have.
   Hvordan går det med din egen fotografering – jeg synes din blog ligger lidt stille ;-)

   Vh. Jesper

 2. Som du sagde for noget tid siden: “Du skal fotografere mere end du skriver”
  Det har jeg så forsøgt, men samtidig har jeg haft “hundetravlt” på job, så der er ikke så meget tid, som jeg gerne ville have.

  Jeg får kritik fra fotozite-juryen og det er bare kanon! Jeg får nogle “TÆSK”, men det er af den gode slags.

  Men du har ret. Der sker ikke en skid på bloggen. Så´en er det bare en gang imellem :-)

  Håber det går godt :-)

Skriv et svar