Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Simon Høgsberg

Simon Høgsberg

3. februar 2009 · by Jesper · Kultur

simon_hoegsberg_banner

Jeg faldt over et ret interessant og inspirerende projekt af den danske fotograf Simon Høgsberg. Det hedder ”We’re All Gonna Die” og består af  ét billede på 78 cm x 100 meter! Han har over 20 dage i sommeren 2007 taget billeder af mennesker på en jernbanebro i Berlin. De er derefter sat sammen til én lang streamer og indeholder 178 personer.

Simon Høgsberg arbejder på, at få billedet udstillet i Berlin og København engang i 2009 (jp.dk) men indtil da, kan dette og andre af hans projekter nydes på hans hjemmeside www.simonhoegsberg.com

Klik på billedet for at gå direkte til showet. ↓

simon_hoegsberg
Fotos: Simon Høgsberg.
 

Dazed Digital har lavet et interview med ham vedrørende projektet. Læs det her. Digital Photography School har også et mini interview som kan læses her.

Jeg kan også anbefale at kigge på hans „The Thought Project”. 55 små skæve historier, hvor folk han har stoppet på gaden fortæller, hvad de gik og tænkte på.  Én af personerne er Peter A.G. fra Gnags. Alle ved jo han snakker sort – men han tænker også sort ;)

EDIT 22. april 2009.
Jeg har lige observeret at projektet ”We’re All Gonna Die” udstilles på Kongens Nytorv, København, fra 6.- 28. maj 2009.

Skriv et svar