Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, januar 2009

Månedens billede, januar 2009

19. januar 2009 · by Jesper · Konkurrence

zebra_banner

Jeg skal vist til at finde på noget til månedskonkurrencen på fotozite. Jeg har ikke været ude med kameraet siden d. 2. januar og er ved at få abstinenser. I disse dage er vejret ganske jammerligt, med en hård kold vind og regn. Måske egentlig velegnet til månedens tema.

Januar månedes udfordring, sat af Stefan Nielsen er følgende:
„Sort/Hvid i farver” – altså et farvebillede som har sort/hvidt som sit væsentligste indhold.
mvh Stefan

Mja – gu’ ve’ hva’ han mener med det? sort/hvidt som sit væsentligste indhold.” Som jeg tolker det, kan man konvertere dele af et billede til s/h eller finde et motiv der allerede hovedsalig fremstår i s/h. Jeg tror jeg går efter det sidste, men er for øjeblikket blank med hensyn til hvor og hvordan. Det havde nu været nemmere med gråt i gråt ;)

Mine første indskydelser er noget med, at lege med en fodgængerovergang, en sort og en hvid person på en bænk (ses ikke så ofte på disse kanter), kaffe og hvid porcelæn, en zebra (ses heller ikke så ofte på disse kanter) eller en overbelyst modlys silhuet. Hmm – jeg kan mærke, at jeg er ved at få influenza så måske kommer jeg på noget genialt i en feberdrøm. Jeg lader den i hvertfald ligge lidt endnu.

Skriv et svar