Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Sort/hvid i farver …

Sort/hvid i farver …

24. januar 2009 · by Jesper · Diverse

kaffe_banner

Jeg hár holdt udkig. Jeg kan med rimelig stor sikkerhed sige, at der ikke har været hverken sorte mennesker eller zebraer forbi jeg kunne bruge som modeller til månedskonkurrencen. Så jeg tog hér til aften kamera, stativ, sort folie, lommelygte samt en kop varm kaffe med over i skuret. Kaffen damper så flot når det er koldt og jeg tænkte, at det kunne jeg da lege lidt med. Og lidt blev det. Kaffen bliver lynhurtigt lunken og dampen meget svag så der kom ikke just noget konkurrencebidrag ud af det, men jeg fik da lavet et topbanner og lidt har også ret.

Det er faktisk ikke så nemt at male med lys. Det kræver en del forsøg, at få fornemmelsen for, hvor meget lys det skal have. Min lommelygte er vist også lidt for skarp så jeg skal finde på en måde at dæmpe lyset lidt.

Skriv et svar