Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Tåget

Tåget

25. januar 2009 · by Jesper · Fototur

sondrup_banner_250109

Det var tåget til morgen. Vi stod ved sydgavlen og røg cigaretter og kiggede ud over hestefolden. Der kom en musvåge snigende, men den var ikke glad for publikum så den smuttede ud i tåget igen.

Jeg tror lige jeg kører ned til Sondrup og tager et par billeder, sagde jeg.
Nu, svarede Marianne – man kan jo ikke se en skid!
Nææ, men man kan altid tage billeder – vil du med?

Jeg har længe ønsket mig et billede af en jolle der kom sejlende ud af tågen direkte mod mig. Inspireret af dette billede af Eric Dufour fra fotobasen.dk.

Netop i dag skete det. Desværre havde jeg kun lige akkurat rigget klar og det med en 50 mm prime så jeg nåede ikke, at få et godt billede af situationen. En zoom havde givet mig lidt bedre mulighed for at komponere, men Marianne bruger 17-70’eren. Men jeg fik da endnu et topbanner :)

Som altid er Sondrup Strand et dejligt sted at være og det blev da også til et par rimelige billeder. Klik på dem for at se dem større.

bro_250109

Mod ukendt.

sondrup_250109

Ingen titel.


Jeg tror faktisk også jeg fik det billede jeg vil bruge til månedskonkurrencen „sort/hvid i farve”. Jeg er ikke helt sikker endnu, men jeg synes det passer meget godt og jeg har i hvert fald ikke overdrevet farvedelen. Dette billede er kun et udkast. Det skal lige laves ordentligt uden støj og haloer hvis det bliver det jeg vælger. ↓

foggy_morning

Kladde til ”Orange”.

Skriv et svar