Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, december 2008

Månedens billede, december 2008

28. december 2008 · by Jesper · Konkurrence

På fotozite.dk vandt Fif jo retten til at udstikke emnet for december og har valgt Ledende linier.

Ledende linier er et af de virkemidler der, i et billede, kan ændre eller styrke billedoplevelsen. De kan bruges til at skabe dynamik eller ro, lede øjet rundt i billedfladen, styrke perspektivet eller sætte extra fokus på et billedelement. Motivvalget er bredt i denne måned men der skal dog indgå tydelige ledende linier i billedet. Om det så er en vej der snor sig igennem et landskab eller det er en lang række af tomater på en strand ja det er op til jer.
Mvh. Fif

Jeg har det princip, at det billede jeg tilmelder konkurrencen skal være taget i samme måned, selvom det ikke er et krav ifølge reglerne. Jeg har ikke fået taget mange billeder i denne måned – det har ikke rigtig passet med, at vejret og tiden var der samtidig, og jeg havde egentlig regnet med jeg ikke ville have en kandidat  i denne måned, men efter fototuren med Anders tror jeg faktisk, at jeg har et passende billede. Nu sender jeg det ihvertfald af sted, for uden et billede vinder man jo ikke.

Billedet jeg deltager med er dette:

Jeg er meget tilfreds med komposition og så indeholder det linier i alle afskygninger. Diagonale, vandrette, lodrette og konvergerende så jeg mener faktisk det er et ret godt bud. Afstemningen slutter 31. december kl. 8.00 og så får vi at se om andre har den samme opfattelse.

UPDATE 31. december.
Hrumpf!
De amatørnissefotografer har jo ikke en snus forstand  på foto ;-)
Sølle 3 af 23 stemmer blev det til. Der var ret overbevisende enighed om, at Stefans billede var det bedste. Det var nu også det jeg stemte på. Vinderbilledet kan ses her.

Skriv et svar