Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 1/20 sek.

1/20 sek.

1. november 2008 · by Jesper · Konkurrence
1/20 sek.

Oktober vandt Palle Johansen månedskonkurrencen på fotozite.dk
Palle mente, at vi skulle udvide vores fotografiske horisont, og valgte et nyt tema der hed 1/20 sek.

Det gav jo egentlig meget frie tøjler med hensyn til motivvalg, idet det eneste krav til billedet var, at det skulle være taget med lukketiden 1/20 sek. Arrgh – det var sgu noget af en lammer. 1/20 er jo hverken fugl eller fisk. For hurtigt til en langtidseksponering og for langsom til, at jeg kan gøre det håndholdt uden støtte.
Og alligevel så hurtigt at man ikke gider at slæbe 2,5 kg. stativ med på tur.

Efter 14 dage med kameraet stående på Tv 1/20 havde jeg taget ca. 200 billeder og der var 1 (ét) jeg var tilfreds med. Jeg skyndte mig at sende det til admin, så jeg igen kunne være fri i min fotografering.

Det gik nu meget godt. Jeg fik 8 stemmer og vinderen fik 11 så det var tæt på. Meen – vinderen var Fif og mod Fif er det svært at stille noget op.

Hér er mit bud på løsningen.
Taget i Scandinavian Center, Århus.

Confuser

Skriv et svar